Villkor

Spelregler

 • Handlaren/annonsören lägger ut QR-koder på sin hemsida, i sin butik, i tidningsannonser, på TV eller i streamingtjänster. Som skattletare ska du söka och med din mobil skanna QR-koderna som innehåller olika värden/valörer.
 • För vinst krävs att du lägger ihop flera QR-koders värden till summan enligt prisplan. Det gäller alltså att välja de QR-koder som leder fram till det exakta värdet som du vill uppnå för vinst.
 • ”Först till kvarn”-principen gäller vilket innebär att den som först når den rätta summan som svarar mot det av dig valda priset vinner. Om du ”går tjock”, det vill säga samlar in till för hög summa, kan du antingen gå vidare till nästa högre nivå eller välja att ”nollställa” ditt poängsaldo och börja om från början. Jakten på nya priser kan alltså fortsätta.
 • Inlösen sker genom att i respektive vald QR-kod trycka på ”Lös in”-knappen.
 • Den skattletare som fått ihop rätt belopp som motsvarar skattletarens valda pris kan kvittera ut vinsten. På vinstvärdet ingår mervärdesskatt och schablonskatt (kapitalskatt) om 30 %, som inbetalas till vinnarens skattekonto.

 

OBS! Genom att ”skapa konto” får du ditt konto som "anonym" så snart du har laddat ner appen, och du får ditt ”skattletarkonto” direkt efter att du har skannat en QR-kod som tillhör Skattjakt med loggan ”Myntet och Skattjakt”. Fortfarande som ”anonym”.

Notera 1: för att lösa in skatten måste du registrera ditt alias i appen under funktionen ”Skydda ditt konto” . Då kan du logga in på ditt konto och se skattjakts-kontot hos Streetcoin AB. Ladda ner denna PDF med mer info

Notera 2: om du trycker på knappen ”Skapa konto” och registrerar dig först på webben MÅSTE du associera din mobil till kontot för att få in det i mobilen innan du börjar skattjakten. För att kunna logga in behöver du alltså gå från anonym till att registrera ditt alias med lösenord i mobilen.

OBS! Om du skapar ett konto och har samlat QR-poäng som ”anonym” förlorar du dina samlade poäng. Då måste du alltså börja om från början.

Inlösen av dina SC-poäng

Villkor:

 • Om du har samlat SC-poäng som anonym användare av appen måste du skriva in dina uppgifter till ditt konto. Gå till Inställningar och välj ”skydda ditt konto” och följ instruktionerna.
 • Skicka epost till  som skall innehålla följande:
  a. Din mobils Användar-ID som du hittar i valet ”Om” när du öppnar menyn.
  b. Ditt användarnamn i appen, ditt mobilnummer och ditt personnummer.
  c. Du måste vara folkbokförd i Sverige och ha giltigt Mobilt BankID i den mobil som har använts för Skattjakten.
  d. Skapa en skärm-dump av ditt QR-ID i mobilen som du hittar genom att klicka på ikonen ”Handla” och bifoga din epost till Skattjakt.

Återbetala och få din vinst:
Oberoende kontrollanter kontaktar dig och besvarar din begäran om inlösen av SC-poäng mot vinst, inlösen mot vinst kan endast ske mot exakt matchning av ditt poängsaldo mot vald vinst i prisplan (exempel ditt saldo 468.97 = prisplan 468.97 = MATCHNING). Godkännande av matchning och leverans av vinst sker ALLTID med Mobilt BankID. Notera: ej komplett e-post till Skattjakt ignoreras.

Vid utbetalning av vinster tillämpar vi öresutjämning.